Notícies de La Garriga

Amb la participació de:

David Bassa
Cap d’informatius de Tv3

Tània Verge
Profesora de Ciència Política i activista de Feministes per la independència

Àlex Romaguera
Periodista especialitzat en Drets Polítics i Socials i Memòria Històrica

Marc Martínez Amat
Cap de Política de RAC1

retorn social cup la garriga

Què és el retorn social? 

Actualment, l’Ajuntament de la Garriga disposa d’un ROM aprovat per últim cop el 22 d’abril de 2009 i s’està treballant, des de la comissió de Participació Ciutadana (a la que participem com a Grup municipal), per adequar-lo a les necessitats actuals i millorar l’eficiència del funcionament de l’Ajuntament.

Mitjançant el present escrit, formulem al·legacions al Projecte de Reurbanització del Carrer Banys entre el carrer Figueral i la Doma:

Us convidem a la presentació del llibre de Lluc Salellas i Vilar; No t'espanti aquest vent. Reflexions per a una esquerra del s.XXI.

Aquest any 2017, des de la CUP hem fet 11 propostes de millora al pressupost municipal.  Pensem que com a candidatura tenim la responsabilitat d’aportar el nostre posicionament a l’equip de Govern per tal de vetllar per la justícia social i la democràcia participativa, tal com esmenta el nostre Programa Polític: document que vertebra el pensament i l’acció política que realitzem a l’Ajuntament i al poble de la Garriga.

Participa i digues què faries amb el romanent dels pressupostos d'enguany

Enquesta de participació

Divendres passat es produïa la detenció de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, motivada per la seva ferma voluntat de fer complir els acords presos pel Ple de l'ajuntament berguedà que, al seu torn, no fan més que reflectir la voluntat de la ciutadania d'aquesta ciutat.

Arran dels fets es van produir diferents convocatòries de suport arreu de Catalunya, una de les quals a la Garriga, convocades tant per la CUP (força a la que pertany Venturós), com per entitats municipalistes del país.

Ens espera un mes de novembre ple d'actes contra les violències masclistes, com la presentació del llibre de Natza Farré, el Curs de feminisme per microones, o el taller per a dones, Autodefensa d'agressions masclistes o amb la presentació de la moció feminista al Ple per aconseguir la Garriga lliure de violències masclistes.

També us convidem a participar de les manifestacions contra les violències masclistes que se celebraran el 5 i el 25 de novembre a Tarragona i Barcelona respectivament.

Pàgines